Tanári: +36-1-313-7235 Iskolatitkár: +36-1-313-6087

leoveygorogkat@gmail.com

1081 Budapest

Bezerédj utca 16/a

Támogassa a Magyar Katolikus Egyház szolgálatait adója 1%-ával!

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Pénzügyi – számviteli ügyintéző képzés a Leöveyben 2020/21. tanév

Pénzügyi – számviteli ügyintéző képzés a Leöveyben 2020/21. tanév

Amikor először – vagy már sokadszor – kérdezzük meg magunktól: mivel szeretnénk foglalkozni, mi az a munka, amit szívesen végeznénk,  az első válasz többnyire az, hogy ami örömet okoz. …aztán leér a lábunk a földre, és eszünkbe jutnak olyan reális elvárások is,  hogy amiből meg tudok élni, amire mindig szükség lesz, amiben van fejlődési lehetőség…

A pénzügyi és a számviteli terület ezek közé tartozik.

Látszólag egy unalmas, monoton irodai munka ez, ahol soha nem történik semmi. De hamar kiderül, hogy egy rosszul kitöltött számla, egy jogszabályváltozás, egy nem várt gazdasági esemény mennyire ki tud zökkenteni ebből az egyhangúságból. A jó szakember átlátja a vállalkozás alapvető gazdasági folyamatait, ismeri a jogszabályokat és követi azok változásait, előkészíti a finanszírozási döntések meghozatalát… egy fontos láncszem a vállalati gépezetben.

A végső cél általában a mérlegképes könyvelői végzettség.Ahhoz, hogy ez ne csak álom legyen, a legfontosabb a biztos szakmai alapok megszerzése.Bár bemeneti feltételként több szakmai végzettség is elfogadható, a legbiztosabb tudást a pénzügyi – számviteli ügyintéző képzéssel lehet leginkább megalapozni.Iskolánk évek óta indít nappali és esti tagozaton pénzügyi – számviteli ügyintéző képzést. Tanulóink minden évben eredményesen szerepelnek az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen.

Legfontosabb célunk, hogy diákjaink sikeres vizsgát tegyenek, és használható szakmai ismereteket szerezzenek.

A siker kulcsa a szorgalom és a megfelelő oktatás! Ez utóbbi az, amit mi biztosítani tudunk! 

Az órai anyagokat, feladatokat, e-tananyagokat, kidolgozott szóbeli tételeket zárt facebook csoportba töltjük fel. Több száz vizsgafeladatot oldunk meg. A rendszeres vizsgakövetelményekhez igazított szintfelmérésekkel tanulóink ellenőrizhetik tudásukat. Tanításban és vizsgáztatásban tapasztalt, több éve együtt tanító tanáraink együttműködésének köszönhetően diákjaink megszerzik mindazt a tudást, ami az eredményes vizsgához kell.

Legutóbbi bejegyzések
Közelgő események

Nincsenek következő események.