Tanári: +36-1-313-7235 Iskolatitkár: +36-1-313-6087

leoveygorogkat@gmail.com

1081 Budapest

Bezerédj utca 16/a

Támogassa a Magyar Katolikus Egyház szolgálatait adója 1%-ával!

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Ózongenerátor segíti a májusi iskolanyitást a Leöveyben

Várjuk nagyon vissza a diákokat, várjuk a személyes találkozást, az órákon való közös nevetéseket, a szünetekben folytatott rövid beszélgetéseket, a sorban állást a büfénél…

Készültünk a digitális oktatásra, és most készülünk – hónapok után – arra, hogy ismét felvegyük a fonalat, és visszatérjen életünk a régi kerékvágásába. Örömmel, nyitottan, mégis óvatosan készülünk. Hiszen továbbra is fontos, hogy nagyon vigyázzunk egymásra, hogy közös erővel sikerüljön megfékezni és megakadályozni a járvány további terjedését.

Az épület teljes fertőtlenítése megtörtént, de fontos kérdés, hogy hogyan tartható fenn hosszabb távon ez az állapot? Ezt a problémát oldja meg dr. Jaczkó Sándor helynök atya és dr. Nagy Richárd, parókiánk tagjának felajánlása: 2 darab ózongenerátort kaptunk április közepén. Ezek segítségével a továbbiakban is gyorsan, megbízhatóan és egyszerűen tudjuk a folyamatos fertőtlenítést megvalósítani osztálytermeinkben – csak a növényeinkre kell majd figyelni!

Mindenkinek hálásak vagyunk, akik segítették munkánkat ezekben a pedagógust próbáló időkben, akik velünk együtt gondolkodtak a jelen és a jövő lehetőségein, és akik gyorsan és hatékonyan nyújtottak segítséget.

Továbbá köszönjük pedagógusainknak az eddig helytállást!

“Karoljátok fel tehát egymást, amint Krisztus is felkarolt benneteket Isten dicsőségére.” Róm 15,7

Borbély Emese írása

Legutóbbi bejegyzések
Közelgő események

Nincsenek következő események.