Tanári: +36-1-313-7235
Iskolatitkár: +36-1-313-6087

nappali@leovey-szki.sulinet.hu

1081 Budapest

Bezerédj utca 16/a

Támogassa a Magyar Katolikus Egyház
szolgálatait adója 1%-ával!

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Külföldi nyelvtanulási program

LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓK ITT.

A KÖZÉPISKOLAI NYELVI PROGRAMRÓL

A 2019-2020-as tanévtől a 9. és 11. osztályos nappali tagozatos gimnáziumi és szakgimnáziumi képzésben tanulók a nyári szünetben kéthetes egyéni vagy csoportos nyelvoktatásban vehetnek részt a Nemzeti alaptanterv szerint tanulható idegen nyelvek (angol, francia, német, kínai) célországaiban: Ausztriában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Írországban, Máltán, Németországban és Kínában. (Kínába kizárólag a Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tanulói utazhatnak nyelvet tanulni.)

 

Iskolánk a csoportos nyelvoktatást szervezi meg az angolul és németül tanulók számára. Az egyéni kiutazást választó diákjaink számára  tanácsadást tudunk nyújtani.

MEGTEKINTHETŐ DOKUMENTUMOK:

APOLLO LANGUAGE CENTRE

NSTS MÁLTA

Tájékoztató a Külföldi Nyelvtanulási Programról

GEMNOVA AKADEMIE

A nyelvtanulási program hazai költségvetésből fog megvalósulni. A szaktárca (EMMI) megbízásából a program megvalósítását a Tempus Közalapítvány végzi.

 

A NYELVTANULÁSRÓL

A nyelvtanfolyamok kéthetes időtartamban, minimum heti 20 nyelvórával valósulnak meg. A tanulók a nyelvórákon kívül egyéb kulturális, szabadidős programok keretében is lehetőséget kapnak a nyelvtanulásra, illetve a célnyelvi ország kultúrájának, szokásainak megismerésére. Az elszállásolás családoknál vagy kortársakkal együtt kollégiumban történik, ami újabb lehetőséget teremt a nyelv elsajátítására. Az a cél, hogy mindenki a megfelelő nyelvi szinten, sokszínű, soknemzetiségű csoportban tanulja az idegen nyelvet.

 

Jelenleg a kiutazások előkészítésén dolgozunk. Az általunk szervezett és megvalósítandó utazásokról folyamatosan fogunk tájékoztatást adni a szülőknek és diákoknak.

 

További hasznos linkek:

https://www.knyp.hu/hu

https://www.facebook.com/knyp.hu/

Legutóbbi bejegyzések
Közelgő események

Nincsenek következő események.